ΠΒΑ - Η Ώρα της Διαύγειας στην Κρίση του Πολίτη....

By Νοεμβρίου 16, 2022
ΠΒΑ - Η Ώρα της Διαύγειας στην Κρίση του Πολίτη....

Δεν είναι λίγες οι φορές που το aigaioreport.gr με άρθρα του έχει αποδείξει μέσα από το Διαύγεια, ότι γίνεται σπατάλη χρημάτων από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τα χρήματα του λαού, τα δικά ΣΑΣ χρήματα, δίνονται σε φιέστες , για την προσωπική προβολή του κ. Μουτζούρη ή ακόμα, ακόμα, για την εξυπηρέτηση ανθρώπων που τοω στηρίζουν. Κοινός όπως θα έλεγε ο απλός πολίτης "Μέγα φαγοπότι".

Οι πολίτες των νησιών όπως φαίνεται από αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποδέχονται άλλο την κατάντια αυτή, ζητώντας έργα και λύση στα προβλήματα τους.

Μετά την σημερινή καταγγελία των αλιέων από το νησί της Λήμνου, έρχεται ακόμα μια νέα μέσω κοινωνικού δικτύου, όπου κάνει αναφορά για την σπατάλη χρημάτων που έκανε η Περιφερειακή Αρχή στην Έκθεση MARATHON EXPO 2022  "για τρεις ημέρες" στην Αθήνα με το πόσο των 14.356€... 

Η ανάρτηση του πολίτη και τα ερωτήματα του:

"Ας σας ενημερώσει κάποιος από την περιφέρεια βορείου Αιγαίου, σε τι θα ωφελήσουν τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου, όλες αυτές οι εκθέσεις πού γίνονται, και δαπανούνται χιλιάδες ευρώ.
Ποια τα οφέλη για τους κατοίκους του Βόρειου Αιγαίου????
Τρεις μέρες στην Αθήνα 14,356 ευρώ.
Αριθμός Απόφασης 1052 /2022
ΘΕΜΑ 32
ο
: Έγκριση διάθεσης εξειδικευμένης πίστωσης για συμμετοχή της Π.Β.Α. στην
Έκθεση MARATHON EXPO 2022, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 9 έως 12
Νοεμβρίου 2022 (συνολική δαπάνη έως 14.356 € συμπ. Φ.Π.Α."
 
Τελικά μια βόλτα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ λύνει πολλές απορίες στους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου για το που ξοδεύει αλόγιστα η Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη τα χρήματα ΤΟΥΣ, αλλά γεννά και ακόμα περισσότερες..... τελικά τα 14.356€ που ξοδεύτηκαν για την Έκθεση MARATHON EXPO 2022 πήγαν για φωτογραφίες συνεργατών που κατακλύζουν το facebook για προσωπικά like;;; 
 
Δείτε την σχετική απόφαση της Περιφερειακής Αρχής Μουτζούρη, αλλά και ποιοι την υπογράφουν:
 
 
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "o ΠΡΟΕΔΡΟΣ ÎÎÎ: 6ΚΡΛ7ΛΩ-ΒΚΘ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΕΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΥΚΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΛΑΤΤΑΣ -ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΥΡΑΤΖΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΠΑΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΛΑΣ"
 
 
 
Rate this item
(0 votes)