Παρασκηνιακά: Πως αντέδρασε ο Μουτζουρης στη κάθοδο Αλατζα;

By Μαρτίου 30, 2023
Παρασκηνιακά: Πως αντέδρασε ο Μουτζουρης στη κάθοδο Αλατζα;

Σήμερα ανακοινώθηκε, όπως αναμενόταν βεβαίως βεβαίως, η ανακοίνωση της καθόδου του μέχρι πρότινος Εκτελεστικού Γραμματέα και εξ'απορρήτων του Κ. Μουτζούρη, Α. Αλατζά για τη διεκδίκηση του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Εμείς ήμασταν σε θέση να το γνωρίζουμε από χθες το μεσημέρι, όταν ανέμελοι διασχίζαμε την Π. Κουντουριώτη για να απολαύσουμε τον καθημερινό καφέ μας. Καθώς είχαμε σταθεί στο φανάρι μπρος του κτιρίου της παλαιάς Νομαρχίας, ακούσαμε τις φωνές του Περιφερειάρχη προς τον Αλατζά, όταν ο υποψήφιος πλέον δήμαρχος ανακοίνωνε την απόφαση του να κατέβει στην κούρσα του Δήμου Δυτικής Λέσβου, αποχωρώντας έτσι τόσο από το πόστο του όσο κι από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Μουτζούρη.

Πλέον, ο Α. Αλατζάς πάει να κοντράρει το ακλόνητο φαβορί κι άκρως πετυχημένο Δήμαρχο Βέρρο και θα έχει ως μέλημα να χάσει με τη μικρότερη δυνατή διαφορά. Κι όλα αυτά, την ώρα που ο νυν Δήμαρχος ανακοινώνει ονόματα, έχει κλείσει τους περισσότερους εν ενέργεια προέδρους, κάνει πολύ έργο μακριά από μικροπολιτικές και λαϊκιστικές σκοπιμότητες, κι ο νέος διεκδικητής να έχει για ελπίδα τις φωνές του Μουτζούρη να τον συντροφεύουν.

 

O Θεσμικός

Rate this item
(0 votes)