Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Διώχνει με τις κλωτσιές τα κοινοτικά συμβούλια...

By Μαϊος 07, 2023
Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Διώχνει με τις κλωτσιές τα κοινοτικά συμβούλια...

Τρικυμία εν κρανίω η κατάσταση στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και συμπεριφορές κακομαθημένου αυτοκράτορα βιώνουν όσοι διαβούν την πόρτα της παλιάς Νομαρχίας επι της Οδού Π. Κουντουριώτη. Συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε αιρετό και "κυβερνήτη" νησιών της παραμεθορίου, πόσο μάλλον σε ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, λοιπόν, άτομο ιδιαίτερα δραστήριο προσήλθε με μια σειρά από αιτήματα ζωτικής σημασίας και εύκολα υλοποιήσιμα από πλευράς Περιφερειακής Αρχής, κι έφυγε στο πεντάλεπτο κακήν κακώς. Ο Κ. Μουτζούρης βλέποντας τον κι ακούγοντας κυρίως τα χρόνια αιτήματα, ξεκίνησε να μιλάει για λύση στο μεταναστευτικό που φέρει την υπογραφή του(αλήθεια τι έκανε;) και είπε ευθέως ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει τίποτα γιατί δεν πήρε την ανάλογη στήριξη. Δεν έλειψε να προβεί και σε αήθεις επιθέσεις, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το σκληρό πρόσωπο του. Ο άνθρωπος του κοινοτικού συμβουλίου έφυγε και κατέβηκε τις σκάλες της Νομαρχίας σε ταχύτητα και νεύρα που θα ζήλευε μέχρι κι ο Αστερίξ.

Βέβαια, ένοικος του κτιρίου συνέτισε τον Περιφερειάρχη, κι εκείνος για να ρεφάρει, κάλεσε τον ίδιο για να απολογηθεί και να δώσει υποσχέσεις. Υποσχέσεις για έργα, τα οποία από οικονομικής άποψης είναι ελάχιστα, μα σημαντικά για την καθημερινότητα των πολιτών.

Rate this item
(0 votes)