Η Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο ...Φέρνει ειδήσεις...

By Μαϊος 10, 2023
Η Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο ...Φέρνει ειδήσεις...

Φέρνει ειδήσεις η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, στο ακριτικό νησί της Λέσβου την ερχόμενη Παρασκευή 12 Μαΐου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη για λίγες μόνο ώρες, επισκεπτόμενος τις πρώην εγκαταστάσεις του ΚΥΤ Μόριας, το κάστρο της πόλης, το Εμπορικό Επιμελητήριο, ενώ αναμένεται να συζητήσει με πολίτες κάνοντας σουλάτσο στην αγορά. Οι ειδησεις, όμως, που φέρνουν οι διαρροές του προγράμματος είναι δύο. Μια έχει να κάνει με το παλιό στρατόπεδο της Μόριας και μια πολιτική.

Ως προς την παρουσία του στον πρώην <<κολαστήριο>> και για πολλούς "ντροπή της Ευρώπης", ο Πρωθυπουργός θα βάλει οριστικό τέλος στο μαύρο παρελθόν και στα όσα συνέβησαν εκεί και θα εγκαινιάσει ένα μέλλον αισιόδοξο, καλύτερο και φωτεινό. Όπως έχουμε πληροφορηθεί το προηγούμενο διάστημα, στο πρώην ΚΥΤ Μόριας που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Μυτιλήνης, αναμένεται να γίνει ανέγερση φοιτητικών εστιών, Μουσικού Σχολείου και πολυχώροι. Η δέσμευση του Πρωθυπουργού για κλείσιμο του ΚΥΤ γίνεται πράξη!

Τώρα, ως προς την πολιτική είδηση, η διαρροή πως ο Πρωθυπουργός εννιά ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου θα συνοδεύεται από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, βουλευτή Χίου, κ. Ν. Μηταράκη και της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει τη δική της ιδιαίτερη σημασία. Κι αυτό, γιατί δεν αναφέρεται πουθενά ο βουλευτής Λέσβου και πάλαι υπουργός, Χ. Αθανασίου. Κίνηση επικοινωνιακή και συμβολική που δεν περνάει στα ψιλά. Κι όποιος είναι γνώστης της γαλάζιας πολυκατοικίας, τη θεωρεί αναμενόμενη.

Ο πράκτωρ

Rate this item
(0 votes)