Στρατής Γόμος: Ένας κύριος, ένας πιστός στρατιώτης της παράταξης...

By Μαϊος 14, 2023
Στρατής Γόμος: Ένας κύριος, ένας πιστός στρατιώτης της παράταξης...
Κατά την άφιξη του Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο νησί της Λέσβου υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός και άγχος για την υποδοχή του. Στο αεροδρόμιο παραβρέθηκαν πολιτικοί, άνθρωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχών, υποψήφιοι και ο Στρατής Γόμος.
Ο Στρατής Γόμος, επιχειρηματίας κι ενός εκ των ιστορικότερων στελεχών της γαλάζιας παράταξης στη Μυτιλήνη, ήταν εκεί περιμένοντας τον καλό του φίλο για να τον συνοδεύσει στην περιοδεία του. Είναι, άλλωστε, γνωστή η ισχυρή σχέση και η αλληλοεκτίμηση των δύο οικογενειών που δεν θα μπορούσε να τον άφηνε μόνο του. Όπως κι ότι είναι άνθρωπος της οικογενείας εδώ, από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και φροντίζει όσο κανένας για την προστασία και την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου.
Η ιδιαίτερη στιγμή όμως, αυτή που τον ξεχώρισε από τους άλλους, ήταν όταν ήρεμος κι από μακριά διόρθωσε τους παρευρισκόμενους και έβαλε σε τάξη τα πράγματα, τα έβαλε σε μια σειρά. Ήταν, όταν, σηκώθηκε και πήγε προς το μέρος των παρευρισκόμενων και με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τοποθέτησε την υποψήφια βουλευτή εκ Λήμνου, κα. Φωτεινή Μελάτου, στο κέντρο. Χαρακτηριστικά είπε "Δεν ντρέπεστε λιγάκι κύριοι; Αφήνετε μια κυρία πίσω στο τέλος; Βάλτε την ανάμεσα, μια την έχουμε!".
Όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους, η άφιξη προ των πυλών...
 

 

Αναγνώστης: Ο Νεοδημοκράτης

Rate this item
(0 votes)