Ελλάδα - Γεωργία: Το ματς της... 10ετίας με φόντο τη μεγάλη επιστροφή στο EURO

By Μαρτίου 26, 2024
Ελλάδα - Γεωργία: Το ματς της... 10ετίας με φόντο τη μεγάλη επιστροφή στο EURO

Η μεγάλη ώρα για την Ελλάδα έφτασε, η οποία φιλοξενείται από τη Γεωργία (19:00) και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024.

Δέκα χρόνια είναι πολλά για την Εθνική Ελλάδος όμως βρίσκεται ένα παιχνίδι μακριά από την επιστροφή σε μεγάλες διοργανώσεις καθώς φιλοξενείται από τη Γεωργία στην Τιφλίδα (19:00 Alpha/Novasports Prime).

Μετά τη σπουδαία νίκη με το ευρύ 5-0, η χώρα μας βρίσκεται στον τελικό των play off του Nations League και εφόσον προκριθεί, τότε θα τοποθετηθεί στον 6ο όμιλο μαζί με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία στα γήπεδα της Γερμανίας.

Το «Μπόρις Παϊχάτζε Ντιναμό Αρένα» θα είναι κατάμεστο από 52 χιλιάδες οπαδούς της ομάδας, με την Ελλάδα να έχει συνολικά 500 φιλάθλους στο πλευρό της με στόχο την μεγάλη πρόκριση.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το παιχνίδι μέσα από όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου αλλά «φωτογράφισε» ότι δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές όταν είπε ότι: «Και οι δύο ομάδες έχουν συγκεκριμένο πλάνο και δεν αλλάζει ποτέ το πλάνο σε έναν τελικό».

Να θυμίσουμε πως στην αποστολή είναι οι: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)