Αποτυχία η συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Λήμνου... «έλαμψε διά της απουσίας του» ο Μουτζούρης (vid)

By Νοεμβρίου 22, 2022
Αποτυχία η συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Λήμνου... «έλαμψε διά της απουσίας του» ο Μουτζούρης (vid)

Σε μεγάλη αποτυχία εξελίχθηκε η σημερινή συγκέντρωση - διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο της Λήμνου στην οποία δεν βρέθηκαν ούτε εκατό άτομα.

Σε ένα τεράστιο φιάσκο, χωρίς εισαγωγικά, εξελίχθηκε τελικά η συγκέντρωση στο νοσοκομείο Λήμνου που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στις δώδεκα το μεσημέρι.

Μια παλλημνιακή "κινητοποίηση" (;) που σκοπό είχε να συγκεντρώσει χιλιάδες κόσμου δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε τους 100 ανθρώπους στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, ώστε να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι πρέπει άμεσα να γίνουν παρεμβάσεις τόσο ως προς το να μείνουν οι γιατροί, αλλά και να δοθούν ουσιαστικά κίνητρα και να έρθουν και άλλοι ιατροί όπως και να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε (τόσο για την παραμονή του παραιτηθέντα γενικού χειρούργου κου Πέππα), όσο και για την υποστελέχωση που υφίσταται το ίδρυμα και η "Συντονιστική Επιτροπή χωρίς κόμματα και συμφέροντα" (;) ζητούσε από τους θεσμικούς να πάρουν θέση. Μάταια όμως...

Ο λαλίστατος, πολυπράγμων και πάντα ενεργός Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο άνθρωπος για όλο το Βόρειο Αιγαίο όπως έχει δηλώσει πολλάκις, έλαμψε δια της απουσίας του και πάλι για το νησί της Λήμνου, άλλωστε είπαμε ΔΕΝ έχει ψήφους η Λήμνος.

Φαίνεται, ότι η Περιφερειακή Αρχή αρέσκεται σε προσωπικές φιέστες και σε συλλαλητήρια που έχουν και στηρίζονται στον άκρατο λαϊκισμό και στη μηδέν ουσία. Σε ένα μείζον θέμα του ακριτικού νησιού μας, σε ένα ζήτημα ηθικής και ύψιστου αγαθού όπως είναι η υγεία, θεώρησε καλό να λείπει!

Φάνηκε για ακόμα μια φορά ότι τη Λήμνο, όπως και συνολικά τον τόπο μας τον έχει γραμμένο και στην ίδια μοίρα και φορά που έχει και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης. (Το ερώτημα που πλανάται είναι σε τι ακριβώς γύρισαν την πλάτη τους οι Λημνιοί δια της απουσίας τους;)

 

Στα βίντεο που ακολουθούν από το FM100 Λήμνος η σημερινή συγκέντρωση:

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)