Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης η Κιβωτος: Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εδώ και 1+ χρόνο ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ

By Σεπτεμβρίου 27, 2023
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης η Κιβωτος: Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εδώ και 1+ χρόνο ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ

Ο Μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ζητά την βοήθεια του κόσμου για την τροφή του εγκαταλειμμένου άλογου στο Τάρτι Λέσβου και καταγγέλλει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ότι εδώ και 1+ χρόνο ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης διότι,  ΔΕΝ έχει δημιουργήσει χώρο φύλαξης αδέσποτων ιπποειδών όπως απαιτεί η Ελληνική νομοθεσία ενώ δεν έχει δώσει ουδεμία απάντηση στις σχετικές επιστολές τους

 

* Σχόλιο Aigaioreport: "Ψήφους έχετε; Γιατί αν δεν έχετε δεν θεωρείται αυτό πρόβλημα για τον Περιφερειάρχη της καρδιάς μας... άλλωστε και τα έρμα τα άλογα για φωτογραφίες τα έχει και αυτά σε ιπποδρομίες"

 

Συγκεκριμένα σε δημοσίευση αναφέρει:

 

"27/9/2023: Μπορείτε να μας βοηθήσετε στη σίτισή του- μέχρι να λογοδοτήσουν οι κατά νόμο υπεύθυνοι στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου;
Πριν ένα μήνα περίπου σας είχαμε ενημερώσει για ένα εγκατελειμμένο άλογο στο Τάρτι Λέσβου, το οποίο επί ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ, περιφερόταν στους δρόμους με τα πόδια δεμένα. Το άλογο μεταφέρθηκε σε προσωρινή φιλοξενία και έκτοτε ψάχνουμε να του βρούμε μια υπεύθυνη υιοθεσία- δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Πλέον πρέπει να αρχίσουμε να καλύπτουμε την τροφή του ζώου- το κόστος είναι 100 ευρώ το μήνα!- και γι’ αυτό ζητάμε τη συνδρομή σας!
Θα αναρωτηθείτε, ίσως, «γιατί πρέπει να πληρώσει η ΚΙΒΩΤΟΣ -ή εσείς- για ένα ‘αδέσποτο’ άλογο;». Η απάντηση είναι επειδή η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εδώ και 1+ χρόνο ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ, αφού δεν έχει δημιουργήσει χώρο φύλαξης αδέσποτων ιπποειδών όπως απαιτεί η Ελληνική νομοθεσία ενώ δεν έχει δώσει ουδεμία απάντηση στις σχετικές επιστολές μας. Και γι’ αυτό το λόγο η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης κατέθεσε σήμερα , 27 Σεπτεμβρίου 2023, καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης ζητώντας την απόδοση ευθυνών και την ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, είτε υπαλλήλου είτε πολιτικού προϊσταμένου.
Aν μπορείτε και θέλετε να συνεισφέρετε στα έξοδά σίτισης του αλόγου, μπορείτε να καταθέσετε τη συνεισφορά σας –οσοδήποτε μικρή-
είτε στο Pet Shop ΤΟ ΓΙΑΤΑΚΙ (Χατζημιχαήλ 21 Μυτιλήνη, Τηλ.: 2251022765)
είτε σε τράπεζα:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
EFG Eurobank Ergasias
Λογαριασμός: 0026 0319 6601 0127 7852
IBAN GR 6502 6031 90000 6601 0127 7852
SWIFT EFGBGRAAXXX
(με αιτιολογία ΑΛΟΓΟ)
είτε στο Paypal Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με αιτιολογία ΑΛΟΓΟ)
Σας ευχαριστούμε!"

 

Το δημοσίευμα

 

Rate this item
(0 votes)