Το πρωί της 9ης Οκτωβρίου στο Βόρειο Αιγαίο θα ξημερώσει μια πιο φωτεινή και καλύτερη ημέρα για τους υπέροχους ανθρώπους της!

By Οκτωβρίου 06, 2023
Το πρωί της 9ης Οκτωβρίου στο Βόρειο Αιγαίο θα ξημερώσει μια πιο φωτεινή και καλύτερη ημέρα για τους υπέροχους ανθρώπους της!

Τελευταία ημέρα προεκλογικής εκστρατείας με συναντήσεις σε Φορείς, συνεντεύξεις και περιοδεία στην αγορά.

«Φθάσαμε αισίως στην τελευταία ημέρα περιοδειών, ενός διαρκούς αγώνα που διήρκησε 86 ημέρες, ευρισκόμενος στα υπέροχα και παρθένα νησιά μας. Γνώρισα και έσφιξα το χέρι σε πάνω από 17.000 συμπολίτες και ακρίτες του Β. Αιγαίου. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι το πρωί της 9ης Οκτωβρίου στο Βόρειο Αιγαίο θα ξημερώσει μια πιο φωτεινή και καλύτερη ημέρα για τους υπέροχους ανθρώπους της». Αυτή ήταν η ιδιαίτερη καλημέρα του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδη Στεφανή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «KALLONINEWS» και τον δημοσιογράφο, κ. Θεόφιλο Μυζίκα.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους μετέβη στον χώρο του Συλλόγου Γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό «ΣΥΝ-ΕΞΕΛΙΞΗ», όπου ενημερώθηκε για το έργο τους και συζητήθηκαν οι προοπτικές για τη συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και του συλλόγου. Ο κ. Στεφανής είπε: « Σε συλλόγους όπως ο δικός σας, οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα τους. Την επόμενη ημέρα, μπορούμε να κάνουμε πολλά».

 

 

Επόμενος σταθμός, το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος και μέλη της Ομοσπονδίας, προβάλλοντας το εθελοντικό έργο που προσφέρουν σε όσους το έχουν ανάγκη. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης δήλωσε: « Ο εθελοντισμός στις μέρες μας εκλείπει και πρέπει να υπάρξει ευαισθητοποίηση. Ο Ερυθρός Σταυρός επιτελεί διαχρονικά έργο και βοηθά όπου υπάρχει ανάγκη».

 

Επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και έλαβε ενημέρωση για το έργο της. Ακόμη, αναζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας με την Περιφερειακή Αρχή για το καλό της μαθητικής κοινότητας και των αυριανών πολιτών των νησιών μας. Βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ανακύκλωση Αιγαίου» και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τους Συλλόγους Νεφροπαθών.

Ακολούθησαν συνεντεύξεις στα ραδιόφωνα των ‘‘REAL FM’’, ‘‘SAMOS ΡΑΔΙΟ ΚΑΦΕ’’, ‘‘NG RADIO’’, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ‘‘ΑΝΤ1’’, ενώ το βράδυ συμμετείχε στην εκπομπή «Evening Report» και στη συχνότητα του ‘‘ONE CHANNEL’’ . Μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Ασχολούμαι με τους νέους από τότε που μπήκα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είμαι σοβαρός και έτοιμος να μιλήσω μαζί τους. Χτίζουμε μια αμοιβαία εμπιστοσύνη και μετά κάνουμε τα επόμενα βήματα. Θέλω να γνωρίζουν πως έχουμε σχέδιο, και δεν είμαι ακόμα ένα άλλο λαμόγιο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επενδύει μέσω προγραμμάτων σε εσάς, κι είμαστε εδώ για να πάμε το Βόρειο Αιγαίο εκεί που το αξίζει, στην πρώτη γραμμή».

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας περιόδευσε στην αγορά της Μυτιλήνης, στην Επάνω Σκάλα και στην περιοχή του Συνοικισμού, συναντώντας ιδιοκτήτες καταστημάτων, πελάτες και απλούς κατοίκους. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους με θέμα συζήτησης τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και θέματα επικαιρότητας, ενώ στο τέλος της περιοδείας ομάδα νεών τον χαιρέτισε, λέγοντας: «Αρχηγέ, καλή επιτυχία! Συστρατευόμαστε μαζί σου, στην πρώτη γραμμή».

Rate this item
(0 votes)