Μετά την αήθη επίθεση που δέχθηκε η Χοχλακα περνάει πριονοκορδέλα την Αντωνέλη

By Οκτωβρίου 07, 2023
Μετά την αήθη επίθεση που δέχθηκε η Χοχλακα περνάει πριονοκορδέλα την Αντωνέλη

Μετά την αήθη επίθεση που δέχθηκε η Χοχλάκα περνάει πριονοκορδέλα την Αντωνέλη

 

«Όλα στη ζωή είναι περαστικά, οι αξίες όμως μένουν σε όσους φυσικά δεν τις ξεπουλάνε στο παζάρι των εφήμερων συμφερόντων». Αυτή σου η πρόταση φίλη μου Αναστασία, είναι και η μόνη με την οποία συμφωνώ και σε καλώ διαβάζοντάς την ξανά, να κοιτάξεις εσένα στον ραγισμένο καθρέπτη σου.

 

Είναι τόσο μεγάλο το άγχος της επανεκλογής σου, που μπροστά σε αυτόν τον αυτοσκοπό δεν υπολογίζεις τίποτα. Ή μάλλον τελικά υπολογίζεις, καλύτερα και από κομπιούτερ.

 

Έχοντας βουτήξει δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό στον λαϊκισμό, αποφεύγεις συνειδητά να πεις ολόκληρες αλήθειες, αφήνοντας τελικά πίσω σου μεγάλα ψέματα για τις εντυπώσεις. Μιλάς εσύ για εφήμερα συμφέροντα και πολιτικάντικα κόλπα, ομολογώντας ότι με… στήριξες πάντως στις εθνικές εκλογές όπου μπορούσες. Σε ευχαριστώ. Όπως και σε ευχαριστώ για τις προτάσεις συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του επικεφαλής σου, παρά το ότι τώρα με θεωρείς βεβαίως «μία κοπέλα άσχετη, που δεν γνωρίζω το δημόσιο λογιστικό».

 

Έχοντας αυτοτροφοδητήσει ένα υπερτροφικό πια εγώ, σχολιάζεις και απαντάς επί παντός επιστητού –ακόμα και αν δεν σε αφορά προσωπικά- διαστρεβλώνεις και μετά καμαρώνεις την ανυπαρξία αντίλογου, καθήμενη -για τις φωτογραφίες- οκλαδόν στους διαδρόμους του δημοτικού θεάτρου. Ακριβώς έτσι όπως αναμόχλευσες την κοινή μας φωτογραφία για να τη σερβίρεις στο διαδίκτυο.

 

Αναστασία μου όμως, όσο κι αν θες να εμφανίζεσαι σιδηρά, ακέραιη, αδέκαστη και τιμητής των ηθών και του πολιτικού πολιτισμού στην αντιπαράθεση, είσαι τελικά πολύ ανασφαλής.

 

Υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα, δεν έχεις μόνο άποψη για τους ζωντανούς, επικαλείσαι μέχρι και τους νεκρούς συγγενείς μου, ακόμα και έναν Θόδωρο Χοχλάκα διαπράττοντας πρωτοφανή ασέβεια. Δημηγορείς με περίσσια αλαζονεία, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζεις με βεβαιότητα μέχρι και ποια άποψη θα είχαν για την περιφερειακή αρχή που συμμετέχεις οι νεκροί, που η ύβρις δεν ξέρω καν αν μπορεί να σε χαρακτηρίσει επαρκώς.

 

Τέλος, για το καθαρά πολιτικό του πράγματος, ας δούμε τη γενικότερη παρρησία σου: Όταν ο κυβερνητικός βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου σας κατέταξε στον πάτο των θέσεων της απορροφητικότητας, δεν σε είδα να βγαίνεις να τον αντικρούσεις. Δεν σε είδα να τον χαρακτηρίζεις είτε άσχετο, είτε ψεύτη, ούτε να τον εμπλέκεις με τους εργαζόμενους της περιφέρειας.

 

Κα Αντωνέλη πλέον, εσύ, κήνσορα της ηθικής του τόπου μας, ξεκαβάλα από εκεί που ανέβηκες και βγες στο ξέφωτο να χτυπήσεις με την ίδια μανία εκείνον που πρώτος σε κατέταξε στον πάτο των Περιφερειών και μετά έλα να μιλήσουμε αν θες για την κατασπατάληση πόρων που σας κατηγορώ ευθέως εγώ και για έργα που ανακοινώσατε ότι γίνονται χωρίς καν να έχουν περάσει από προσυμβατικό έλεγχο.

 

Ιδού η Ρόδος καπετάνισσα για εσένα που έχεις άποψη ως και για το σπίτι μου! Απόδειξέ μας ότι δεν είσαι ούτε πολιτικάντης, ούτε παπατζής…

 

Εγώ μιλώ με στοιχεία, μιλώ για κατασπατάληση για δράσεις του θεαθήναι, για χαμένα ευρωπαϊκά χρήματα και μου απαντάς επικαλούμενη την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου, εμπλέκοντας ως και τους εργαζομένους. Δεν είσαι όμως άσχετη για να καταλαβαίνεις ότι η κατασπατάληση πόρων δεν συνεπάγεται και μη χρηστή δημοσιονομική διαχείριση. Επικίνδυνη είσαι.

 

Την Κυριακή εύχομαι να τα έχεις καλά με τη συνείδησή σου και ο κόσμος να σε έχει κρίνει έτσι όπως σου αξίζει.

 

Βάσω Θεοδώρου Χοχλάκα

Rate this item
(6 votes)