Η πρώτη δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή: Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι! (vid)

By Οκτωβρίου 08, 2023
Η πρώτη δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή: Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι! (vid)

Η πρώτη δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Η πρώτη δήλωση του Αλκιβιάδη Στεφανή μετά τις εκλογές της 8 Οκτωβρίου στα μέσα ενημέρωσης: «Θα είναι μια μακριά νύχτα. Θα περιμένουμε να δούμε το τέλος της εκλογικής βραδιάς. Θέλω να πω μια θερμή καλησπέρα σε όλους από την όμορφη Λέσβο και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για αυτό που καταφέραμε τους τελευταίους δύο μήνες. Εμείς εκείνο το οποίο προβάλουμε και το οποίο δηλώνουμε είναι ότι θέλουμε να φέρουμε να φέρουμε φως στον τόπο. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε σχέδιο, έχουμε όραμα.

Το Βόρειο Αιγαίο έχει υπέροχους ανθρώπους, έχει καταπληκτικά μέρη. Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπους να πολλαπλασιάσουμε τις δυνατότητες του Βορείου Αιγαίου και να δώσουμε διέξοδο στους ανθρώπους που τέσσερα χρόνια τώρα βλέπουν τις ευκαιρίες να χάνονται.

Δεν θέλουμε η επόμενη πενταετία να μας βρει να στενοχωριόμαστε για τις άλλες περιοχές της χώρας που προοδεύουν. Θέλουμε να νιώσουμε ότι κι εμείς αυτά τα πέντε χρόνια κάναμε κάτι.

Παλεύουμε με ήθος, με σεμνότητα, με χαμηλούς τόνους, με αξιοπρέπεια και με πρόγραμμα κι όχι με τοξικότητα, όχι με αντιπαράθεση.

 

 

Rate this item
(0 votes)